Binnenkort vind je hier meer info over Wonder Window en expo #1 van Dominiek Kampman. Tot snel!

Wonder Window #

6

Jordy Ringeling & Maikie Passchier

:

Game Over!

Is nu te zien

Was te zien vanaf

11/3/2022

Spelenderwijs geheimen ontrafelen, puzzels oplossen, unieke karakters ontmoeten, grootse  avonturen beleven, en dat alles veilig vanaf je eigen bank... Jordy Ringeling (designer bij Vandejong) is niet voor niets gek op videogames. Hij en zijn maatje Maikie Passchier verdwalen al van jongs af aan urenlang in computergegenereerde fantasiewerelden. Leuk hoor, zo’n film of boek, maar in een game kun je je pas écht verliezen.
Begin dit jaar lanceerden Jordy en Maikie de podcast UNCUT DIGITAL. Een perfect excuus om wekelijks een uur over alles omtrent ‘nerd culture’ te praten, van games tot films en series. Dat videogames an sich al een onuitputtelijke bron van inspiratie zijn, blijkt al uit het feit dat de game-industrie groter is dan die van film en muziek samen. Jaarlijks komen honderden games uit, variërend van onafhankelijke passieprojecten, tot mega blockbuster van studio's waar duizenden mensen tegelijk aan één game werken. De makers dompelen je onder in epische en aangrijpende verhalen, allemaal met het doel om jou aan de waan van de dag te laten ontsnappen.
Speciaal voor deze Wonder Window leende Maikie een deel van zijn retro game collectie uit. Wie de verzameling bekijkt, kan niet anders dan melancholisch terugdenken aan de tijd waarin huiswerk de grootste zorg was en de dagen werden gevuld met videogamen en buitenspelen.
UNCUT DIGITAL is op alle streamingdiensten te beluisteren.
No items found.

Andere Wonder Window's

22
Wonder Window #
1
Dominiek van Kampen
Schuim van de Stad
Wonder Window #
2
Eric Seleky
Dingen
Wonder Window #
3
Matthea de Jong
Plantaardigheden
Wonder Window #
4
Joline van Berkestijn
Reality TV
Wonder Window #
5
Jonas Kooyman
De Print
Wonder Window #
7
Annegien van Doorn
Brei je Vrij
Wonder Window #
8
Abigail Baccouche