EN
NL

Waarom wij B Corp gecertificeerd zijn (en jij ook wil meedoen)

Wij merken dat veranderingen makkelijker waar te maken zijn als je krachten bundelt met gelijkgestemden. Daarom zijn we aangesloten bij de B Corp Movement. Gecertificeerde B Corporations zijn bedrijven die hun business inzetten voor een meer inclusieve en duurzame economie. Deze bedrijven voldoen aan de hoogst geverifieerde standaard op gebied van sociale- en klimaatbewuste performance, transparantie en verantwoordelijkheid. Op dit moment zijn er wereldwijd meer dan 4000 B Corps in 150 verschillende industrieën en in meer dan 70 landen met 1 en hetzelfde doel.

Onze B Impact score: 84.9

FAQ
B wat?!
Wat is de B Corp beweging?
Wat maakt een B Corp anders?
Waarom zou je werken met een B Corp als Vandejong?
Mijn bedrijf heeft geen B Corp status, kunnen we toch met jullie werken?
Hoeveel bedrijven hebben een B Corp ceritificaat?
Wat voor soort bedrijven maken deel uit van de B Corp community?
Hoe wordt je een B Corp als bedrijf?
B Corp nieuwsbrief

Ken je iemand die meer zou moeten weten over B Corp (worden)? Stuur dan deze introductie-nieuwsbrief door, vol informatie en inspiratie.

Optimistic branding

Communicatie voor verandering! In haar columnreeks op B The Change, het redactionele platform van de B Community, omschrijft Cyril met inspirerende merken en iconische campagnes verschillende manieren om je ambities tot leven te brengen en de wereld mooier te maken.

Meer weten?

Als je geïnteresseerd bent in het proces om B Corp te worden, laat het ons weten via e-mail of neem direct contact op met onze directeur Cyril.

Cyril van Sterkenburg
Partner en directeur
cyril@vandejong.com