EN
NL

Accelerating change for over 30 years

Wij zijn Vandejong. Wij geloven dat de wereld beter kan. Gezonder, eerlijker, vriendelijker. Maar beter krijgen betekent dingen anders doen. Anders, daar is Vandejong goed in. In de afgelopen 30 jaar waren we een sterke partner voor mensen en bedrijven die willen werken aan de wereld. Samen kijken we naar kernwaarden en nieuwe mogelijkheden. We maken sprekende en verantwoorde communicatie formats om de wereld in beweging te krijgen. Verandering begint met communicatie.
  
Foto: Amie Galbraith, 2021
Youri Spaaij
Project Manager
Belle Blankevoort
Project Manager
Floris van Driel
Art Director
Jordy Ringeling
Designer
Zhizhong Keene
Designer
Abigail Baccouche-Levy
Designer
Franziska Froebe
Design Trainee
Joline van Berkestijn
Editor-in-chief
Julia van Baaren
Copywriter
Jill Vink
Copywriting Trainee
Cyril van Sterkenburg
Director & Partner
Pjotr de Jong
Advisory Board &
Founder
Menno Liauw
Advisory Board &
Director Futures

Traineeships

Vandejong biedt traineeships om de carrières te stimuleren van de ontwerpers, copywriters en strategen van de toekomst. Dit programma bestrijkt zes maanden tot een jaar waarin de trainee en Vandejong naar elkaar toe groeien door een uitwisseling van creativiteit en vaardigheden. De trainees leren van de experts en vice versa.

De startdata vallen in maart en oktober. Het aanvraagformulier is beschikbaar vanaf twee maanden voor de startdata.

We zijn op zoek naar een ↗ Design Trainee

↗  Copy Traineeship

Vacancies

We zijn op zoek naar een ↗  Medior Copywriter
Er zijn momenteel geen openstaande vacatures.

B Corp

Wij merken dat veranderingen makkelijker waar te maken zijn als je krachten bundelt met gelijkgestemden. Daarom zijn we aangesloten bij de B Corp Movement. Gecertificeerde B Corporations zijn bedrijven die hun business inzetten voor een meer inclusieve en duurzame economie. Deze bedrijven voldoen aan de hoogst geverifieerde standaard op gebied van sociale- en klimaatbewuste performance, transparantie en verantwoordelijkheid. Op dit moment zijn er wereldwijd meer dan 4100 B Corps in 150 verschillende industrieën en in 77 landen met 1 en hetzelfde doel.

Lees meer over Vandejong en B Corp.
↗  Learn more about B Corp

Talentontwikkeling

De route naar een betere wereld vraagt om nieuw talent. Uitvinders hebben een sleutelrol in het uitdagen van de maatschappij om te verbeteren. Binnen ons team maar ook bij onze projecten is talentontwikkeling vanzelfsprekend en onmisbaar. We werven en steunen de nieuwe generatie  creatieven, kunstenaars en activisten, door oproepen te plaatsen, begeleiding te bieden of platforms te creëren om hun bereik en kansen te vergroten – Futures en de Beeldmakers zijn hier twee door ons geïnitieerde voorbeelden van.